Σχετικα με μας

Η επικοινωνία έρχεται πρώτη.

Porcelaincord

Η κάθε μέρα είναι για μας... μια δημιουργική μέρα!!!

Η Porcelaincord ασχολείτε με την επεξεργασία και αποτύπωση της φωτογραφίας σε πορσελάνη, καμβά, μουσαμά, πανί, χαρτί επιζητώντας πάντα την ποιότητα στην φωτογραφία και την αντοχή της στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση και το ρετουσάρισμα παλιών και κατεστραμμένων φωτογραφιών όπως διόρθωση από τις φθορές και τα σημάδια του χρόνου, διόρθωση ατελειών σε πρόσωπο ή ρούχα, απομόνωση ατόμων από το υπόλοιπο θέμα της φωτογραφίας αλλαγή φόντου, ένωση δυο προσώπων σε μια φωτογραφία, αποκατάσταση υποφωτισμένων και υπερφωτισμένων φωτογραφιών, μετατροπή ασπρόμαυρων σε έγχρωμες.

 

Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04
Company Gallery 01
Company Gallery 02

Ειδική επεξεργασία

Ο χρόνος έχει αποδειχτεί πολλές φορές επιζήμιος για τις φωτογραφίες. Διορθώνουμε παλιές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, εικόνες από το παρελθόν, από μια άλλη εποχή. Αλλαγή στάσης σώματος και αναπαλαίωση φωτογραφίας με αποκατάσταση χρωμάτων και αλλαγή φόντου.

Ξαναζωντανέψτε τις φωτογραφίες

Με την πάροδο του χρόνου οι φωτογραφίες υπόκεινται σε διάφορες φθορές, όπως

  • η μειωμένη διαύγεια του χρώματος
  • η αλλοίωση του υλικού της φωτογραφίας
Σας δίνουμε τη λύση σ αυτές τις φθορές, με την κατάλληλη τεχνική που διαθέτουμε.
  • Home
  • Σχετικα με μας

Εκτύπωση φωτογραφίας σε πορσελάνη  με ανεξίτηλα χρώματα και δυνατότητα επιλογής  ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια όπως οβάλ ή ορθογώνια πλακάκια, βιβλία, καρδιά, πάπυρο. φωτογραφίας σε πορσελάνη